Contract management systeem

Kies voor een gebruiksvriendelijk
contract management systeem

 

 

Welkom bij 2Agree, uw partner voor een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk contract management systeem. De reden dat steeds meer bedrijven kiezen voor 2Agree is dat wij het eenvoudig maken voor de gebruiker om contracten online te beheren, zodat bijvoorbeeld ongewenste contracten niet stilzwijgend worden verlengd. Wilt u meer informatie, alle voordelen weten of zelf vrijblijvend aan de slag met een demo van ons contract management systeem? Lees snel verder.

Voorkom onnodige contractverleningen,
alles in één oogopslag

 

U kunt zich voorstellen dat het steeds onoverzichtelijker wordt om uw contracten te beheren naarmate uw organisatie groeit, met meerdere collega’s samenwerkt of zelfs op verschillende locaties en tijdzone’s’ tegelijkertijd werkt. 2Agree maakt het mogelijk om hier u goed in te voorzien dankzij een veilig contract management systeem.

Ons systeem maakt het mogelijk dat u volledig de regie kunt voeren over uw contracten. Snel kunnen zoeken, inzien, delen en contactgegevens opzoeken zal met ons systeem u een hoop tijd te besparen, zodat u tijd overhoudt om andere zaken te kunnen aanpakken. Het systeem geeft u onder andere ook een notificatie wanneer contracten aflopen zodat u in staat bent om te kunnen het onderhandelen over nieuwe voorwaarden met uw leverancier.

Uw voordelen

 

+ Volledige regie
+ Reductie van risico’s
+ Kostenbesparing
+ Hogere compliancy
+ Snel en accuraat
+ Meerdere gebruikers mogelijk
+ Documenten toevoegen
+ Taken verdelen en aanmaken
+ Vrijblijvend demo account!

Waarom een online contract management systeem

Kort samengevat

1 Alle contracten overzichtelijk in beeld

2 Wereldwijd, tegelijkertijd te gebruiken

3 U weet wanneer een contract afloopt

4 Geen onnodige contract verlengingen meer

5 Efficiënt & gebruiksvriendelijk systeem

Bekijk hiernaast een impressie van ons contract management systeem.

Gratis demo van 2Agree

 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het contract management systeem van 2 Agree? Wij bieden u de mogelijk om vrijblijvend de voordelen van ons systeem te ontdekken. Zo kunt u op een overzichtelijke wijze alle opties bekijken en het zelf uitproberen vanaf uw desktop, tablet of laptop. Neem contact met ons op een een vrijblijvende demo.

Vraag meer informatie aan over ons contract management systeem

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden de contract management systeem van 2Agree? Of wilt u een vrijblijvende demo aanvragen voor uw bedrijf? Neem contact op met 2Agree via 085 0043874 of vul het contactformulier in. Wijn nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u.

Deze bedrijven werken al met 2Agree

Wilt u meer informatie? Bel. 085 0043874