Verwerkersovereenkomsten beheren

Beheer uw verwerkersovereenkomsten veilig online

 

Met 2Agree contractbeheer kunt uw al uw verwerkersovereenkomsten beheren, registreren en bewaken. In een verwerkersovereenkomst worden de verplichtingen beschreven voor de verwerker en verwerkingsverantwoordelijke betreffende een ordentelijke organisatie en bewaking van de persoonsgegevens.

Uw AVG verwerkersovereenkomsten beheren in één overzicht

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. U zult vast en zeker met veel van uw relaties een verwerkersovereenkomst AVG sluiten om de avg / gdpr goed vast te leggen en organiseren en er voor te zorgen dat u per 25 Mei 2018 voldoet aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Daarnaast kunt u in 2Agree contractbeheer alle voorkomende contracten (huurcontracten, inkoopcontracten, geheimhoudingsverklaringen etc.) voor uw organisatie beheren en bewaken. In 2Agree contractbeheer kunt u eenvoudig en effectief aangeven welke personen wat mogen zien en doen, hiermee organiseert u ook direct een belangrijk deel van de nieuwe AVG regelgeving.

Voordelen verwerkersovereenkomsten beheren via 2Agree

+ Geen ongewenste contractverlengingen

+ Reductie van risico’s

+ Kostenbesparing

+ Volledige controle

+ Hogere compliancy

+ Snel en efficiënt

+ Meerdere gebruikers mogelijk

+ Documenten toevoegen

+ Taken aanmaken

+ Gratis demo account!

Bespaar kosten

 

2Agree is uw partner voor online contractbeheer en stelt u in staat om op een veiliger manier de regie te voeren van al uw lopende contracten van uw organisatie. Via de online contractbeheer oplossing van 2Agree ontvangt automatisch een notificatie wanneer uw contracten aflopen. Zo kunt u zelf bepalen of u een contract wil laten aflopen en of zelf wilt laten verlengen. Wellicht zijn er mogelijkheden om uw diensten goedkoper af te nemen? Zo heeft u voldoende tijd om alternatieven te bekijken, kosten te besparen of te onderhandelen over uw huidige contract.

Veilig in de cloud

 

2Agree is een gemakkelijke en overzichtelijke manier van contractbeheer welke u op ieder moment en overal ter wereld kunt gebruiken. Gebruik uw desktop, tablet of laptop en via internet heeft u snel en eenvoudig een overzicht van al uw contracten.

Uiteraard zijn uw documenten beveiligd en kunt u zelf aangeven welke gebruiker welke documenten kan inzien. 2Agree is een must voor uw bedrijf wanneer u in 1 oogopslag een overzicht van al uw contracten wenst, kosten wil besparen en ongewenste contractverlengingen tegen wil gaan.

Meer informatie

Wilt u meer informatie aanvragen over verwerkersovereenkomsten beheren via 2Agree? Of wilt u een gratis demo aanvragen? Zodat u een goed beeld krijgt van alle opties?

Neem contact op met het team van 2Agree via 085 0043874 of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze bedrijven werken al met 2Agree