Contractbeheer

Contractbeheer van 2Agree is dé online oplossing

 

2Agree is uw partner voor online contractbeheer en stelt u in staat om op een veiliger manier de regie te voeren van al uw lopende contracten van uw organisatie. Via de online contractbeheer oplossing van 2Agree ontvangt automatisch een notificatie wanneer uw contracten aflopen. Zo kunt u zelf bepalen of u een contract wil laten aflopen en of zelf wilt laten verlengen. Wellicht zijn er mogelijkheden om uw diensten goedkoper af te nemen? Zo heeft u voldoende tijd om alternatieven te bekijken, kosten te besparen of te onderhandelen over uw huidige contract.

Ontdek hoe 2Agree uw organisatie kan helpen

 

2Agree is een gemakkelijke en overzichtelijke manier van contractbeheer welke u op ieder moment en overal ter wereld kunt gebruiken. Gebruik uw desktop, tablet of laptop en via internet heeft u snel en eenvoudig een overzicht van al uw contracten. Uiteraard zijn uw documenten beveiligd en kunt u zelf aangeven welke gebruiker welke documenten kan inzien. 2Agree is een must voor uw bedrijf wanneer u in 1 oogopslag een overzicht van al uw contracten wenst, kosten wil besparen en ongewenste contractverlengingen tegen wil gaan.

Voordelen van contractbeheer van 2Agree

+ Geen ongewenste contractverlengingen

+ Reductie van risico’s

+ Kostenbesparing

+ Volledige controle

+ Hogere compliancy

+ Snel en efficiënt

+ Meerdere gebruikers mogelijk

+ Documenten toevoegen

+ Taken aanmaken

+ Gratis demo account!

Vrijblijvende demo aanvragen

 

Om een goed beeld te krijgen van de functionaliteit en toegevoegde waarde van goed contractbeheer, hebben we een demo-omgeving gemaakt waar u zelfstandig op een overzichtelijke manier alle functies kunt bekijken en uitproberen vanaf uw desktop, tablet of laptop.
Wanneer u het contactformulier invult ontvangt u de benodigde gegevens om in te kunnen loggen. Deze vrijblijvende mogelijkheid om online contractbeheer te proberen is natuurlijk geheel vrijblijvend en gratis.

Contact en meer informatie

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van contractbeheer van 2Agree? Of wilt u een gratis demo aanvragen?

Neem contact op met het team van 2Agree via 085 0043874 of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen voor uw organisatie.

Deze bedrijven werken al met 2Agree

Wilt u meer informatie? Bel. 085 0043874