Whitepaper contract management

Vraag een vrijblijvende whitepaper contract management aan

2Agree is zich er terdegen van bewust dat het succesvol gebruiken van een contractbeheer systeem als 2Agree hand in hand gaat met het toepassen van een doordacht contract management proces. Voor uw gemak heeft 2Agree een contract management whitepaper samengesteld. Via de knop “demo / info aanvragen” kunt u aangeven dat u het gratis whitepaper document over contract management wenst te ontvangen.

De onderwerpen die aan de orde komen in het contract management whitepaper zijn:

1. Wat is Contract Management?

Contract management is het managen van contracten gemaakt met klanten, leveranciers, etc.

Contract management bevat het uitvoeren, beheren, monitoren en evalueren van de voorwaarden met als doel dat de betrokken partijen zich daaraan houden. Het documenteren van de afspraken in een toegankelijk systeem en het managen van de verwachtingen en minimaliseren van de risico’s tijdens de loop van het contract is een belangrijk onderdeel van contractmanagement.

De 3 sub gebieden contractbeheer, monitoring en bewaking en evaluatie zijn de belangrijke onderdelen van contract management.

2. Het contract realisatie proces

Het opstellen van een contract
Het goedkeuren van een contract
Het registreren van een contract
Het Archiveren van een contract

3. Contract implementatie

Het implementeren van een contract moet ertoe leiden dat een contract operationeel
gemaakt wordt.

4. Contract Management

Contractbeheer
Monitoring en bewaking van het contract
Evaluatie van het contract

Daarom 2Agree contract management software

+ Volledige regie
+ Reductie van risico’s
+ Kostenbesparing
+ Voorkom ongewenste contractverlengingen
+ Hogere compliancy
+ Snel en accuraat
+ Meerdere gebruikers mogelijk
+ Documenten toevoegen
+ Taken verdelen en aanmaken
+ Vrijblijvend demo account!

2Agree biedt u een vrijblijvende demo


2Agree is uw partner voor online contractbeheer en stelt u in staat om op een veiliger manier de regie te voeren van al uw lopende contracten van uw organisatie. Via de online contractbeheer oplossing van 2Agree ontvangt automatisch een notificatie wanneer uw contracten aflopen. Zo kunt u zelf bepalen of u een contract wil laten aflopen en of zelf wilt laten verlengen. Wellicht zijn er mogelijkheden om uw diensten goedkoper af te nemen? Zo heeft u voldoende tijd om alternatieven te bekijken, kosten te besparen of te onderhandelen over uw huidige contract.

Vraag direct meer informatie aan

2Agree is een gemakkelijke en overzichtelijke manier van contractbeheer welke u op ieder moment en overal ter wereld kunt gebruiken. Gebruik uw desktop, tablet of laptop en via internet heeft u snel en eenvoudig een overzicht van al uw contracten. Uiteraard zijn uw documenten beveiligd en kunt u zelf aangeven welke gebruiker welke documenten kan inzien. 2Agree is een must voor uw bedrijf wanneer u in 1 oogopslag een overzicht van al uw contracten wenst, kosten wil besparen en ongewenste contractverlengingen tegen wil gaan.

Deze bedrijven werken al met 2Agree

Meer informatie over 2Agree Contractbeheer software?
Bel.
 +31 316-24 17 53